Cirkus i Danmark

Når det er sommer, så elsker jeg at se cirkus i Danmark. Det hører sig bare til, synes jeg. Det dejlige ved Danmark er, at vi har så mange forskellige cirkusser, som alle samme er helt igennem fantastiske. Jeg kan nævne fx Cirkus Arena, Cirkus Arli, Cirkus Baldoni, Cirkus Benneweis, Cirkus Dannebrog og jeg kunne blive ved. Det er helt igennem fantastisk, at vi som et så lille land, kan have så mange dygtige cirkusser, der også rejser ud i verden. Det er da en fantastisk reklame for vores lille land! Følger du denne blog, så vil du kunne læse meget mere om cirkus i Danmark. Hvor bliver det afholdt? Hvornår kan man se cirkus i landet? Derudover vil jeg også prøve at anmelde forskellige forestillinger, som jeg har været til. Hvis du vil vide mere om cirkus, og hvad der foregår i denne verden, så følg med – du vil ikke kede dig, og måske vil du selv se næste forestilling live.