Jeg havde ikke set det komme. Det med klovnemaskerne. Hvordan og hvorfor var der nogen, der fandt på, at de skulle skræmme mennesker verden over med de uhyggelige masker? Jeg ved ikke, hvad du synes, men for mig, var klovnemasker en syg trend i 2016. Hvorfor hoppede nogle unge mennesker ud foran biler iført de farverige og uhyggelige masker? Hvorfor fulgte de efter folk på gaden for derefter at skræmme dem fra vid og sans med deres klovnemasker på? Jeg har stadig ikke forstået det, men det jeg har forstået er, at det desværre har fået nogle konsekvenser. Det viser sig nemlig, at de danske hospitalsklovne har fået problemer i kølvandet på den syge trend. Der er nemlig sket det, at der nu er mange børn, som bliver bange for hospitalsklovnene, selv om de jo egentlig gør et kæmpe stykke frivilligt arbejde for at gøre livet på et hospital lidt sjovere for børn, der er indlagte. Hospitalsklovnene har også fået sværere ved at skaffe sponsorer, og ikke mindst har de fået svært ved at rekruttere nye frivillige, der har lyst til at påtage sig opgaver for dem. Jeg håber, at alle disse problemer går lidt i sig selv igen, når der er gået noget tid. De danske hospitalsklovne er nemlig guld værd for børn, der er alvorligt syge.