Så er det igen tid til et lille indslag om cirkusverdenen. Jeg er jo rigtig glad for cirkus, det kommer vist ikke som nogen overraskelse for denne blogs læsere. Især er jeg glad for de flotte cirkusdyr, men der har jo i mange år været flere skriverier om forholdene for cirkusdyr, og om de trives, som de skal. Jeg tror og håber dog på, at de forskellige cirkus i Danmark, har et tæt forhold til deres dyr og kun vil dem det bedste. Jeg følger dog med, så vi med god samvittighed kan tage i cirkus, bare nyde forestillingen og vide, at dyrene har det godt. Men det er sikkert ikke billigt for Danmarks cirkusser – og cirkus i udlandet for den sags skyld! for at få økonomien til at køre rundt, er det vigtigt med factoring i business, hørte jeg min anden halvdel tale om forleden. Det må jeg lige læse mere om, og sætte mig mere ind i. Hvad er jeres holdning til dette emne? Del endelig, tak