Alle der elsker at se cirkus, vil naturligt have et favorit cirkus. Mange siger måske, de ikke har det, men der vil altid være et, man kan lide en lille smule bedre end andre – sådan er det bare, og sådan er det med alt her i livet. Det er en naturlig ting. Her i Danmark har vi mange forskellige cirkus, som alle er helt igennem fantastiske. Jeg kan nævne Cirkus Arena, Cirkus Arli, Cirkus Baldoni, Cirkus Benneweis, Cirkus Dannebrog, Cirkus Mascot, Cirkus Krone, Zirkus Nemo og Cirkus Trapez. Disse er de klart største i landet, og manges favorit cirkus er iblandt disse. Sådan er det ofte med de store spillere på banen. De trækker mest opmærksomhed, og derfor er det lettest at sige, man bedst kan lide dem. Dog findes der tonsvis af andre cirkusser, som ikke er nær så store, som ovennævnte, men som også er fantastiske. Vi ser flere små cirkusser, der ikke rejser landet tyndt, og kommer til udlandet, men som er lokale cirkusser, der underholder de nærmeste byer med deres formåen. Det er virkelig også det hele værd, hvis man tager afsted for at se disse. På trods af at det også er et cirkus, så er det slet ikke samme oplevelse, som du får i et “stort” cirkus. Det er meget mere intimt, og du kommer tættere på de optrædende. Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, hvad man nu foretrækker, men er man bevist om, at der findes flere forskellige slags, så kan man let udfordre sin kulturelle forestilling. Måske bliver et af de mindre lokale, der bliver dit favorit cirkus, hvis du prøver at tage ud at se et?

Favorit cirkus - er det dette?

Favorit cirkus – er det dette?