Cirkus udstyr dækker over alt, lige fra cirkustelte og kostumer, til ethjulede cykler og jonglørbolde. Hvad enten man er akrobat, domptør eller klovn skal man bruge en eller anden form for udstyr. De største cirkusser i Danmark bruger mange, store lastbiler til at transportere alt deres udstyr fra sted til sted. Cirkus Arena’s telt har, for eksempel, 6 master. Hver af masterne vejer over et ton, og det er bare en lille brøkdel af det cirkus udstyr, som et cirkus bruger. Lastbilerne er også fyldt med alt det cirkus udstyr, som alle artisterne bruger. Gøgleren bruger bolde, kegler og ringe. Akrobaterne bruger trapez, gynger, reb og lange tørklæder. Hestene, og de andre dyr, bruger forskelligt udstyr som seletøj, bure, plateauer og kostumer. Klovnene bruger make-up, kostumer, et-hjulede cykler og alle mulige slags sjove rekvisitter. Tryllekunstnere bruger tryllestave, kort, tørklæder, buketter og mange andre ting. Bugtalerne bruger dukker. Dertil kommer alt det “kedelige” cirkus udstyr, som telte, stole, beboervogne, billetstand, indhegninger og bure til dyrene. Mange cirkusser har også karruseller og forskellige boder, hvor man for eksempel kan købe candyfloss og popcorn. I Danmark findes der to museer, hvor man blandt andet kan se det forskellige udstyr, og læse om historien bag de forskellige rekvisitter. Det ene ligger i Hvidovre og det andet ligger i Rold (nord for Hobro). Der findes også et hav af hjemmesider, hvorpå man kan købe alle mulige slags cirkus udstyr. Uanset om man er et almindeligt menneske, med en lille klovn eller artist gemt i maven, eller om man er en dygtig cirkusartist, kan man købe alt hvad cirkus-hjertet begærer. Man kan også købe eller leje forskelligt udstyr til fester og børnefødselsdage.

Cirkus udstyr skal alle slags cirkusser bruge. Telt, kostumer, trapez og mange, mange andre rekvisitter.

Cirkus udstyr skal alle slags cirkusser bruge. Telt, kostumer, trapez og mange, mange andre rekvisitter.