Vi har ikke tidligere haft ungerne med til Cirkus summarum, men en søndag formiddag under avislæsning og morgenkaffen så jeg, at forestillingen fik gode anmeldelser af Politiken
og så var det ligesom bestemt, at det måtte vi da også prøve. Børnene var ellevilde over at skulle ind og se alle deres helte fra Ramasjang, især Bamse og Rasmus fra “Op og hop” blev der talt rigtig meget om dagene op til. Vi voksne var mere spændte på at høre DR Big Bandet spille under cirkusshowet; jeg er rigtig stor fan. Og sikke en aften vi allesammen havde. Showet var spækket med fantastisk musik, sang, magi og dans, og det var en herlig og og underholdende aften, vi havde sammen som familie. Cirkus summarum 2016 var første gang vi stiftede bekendtskab med dette cirkusshow, men vi er helt sikkert at finde tilbage på tilskuerpladserne næste år igen. En skøn oplevelse for både store og små. Er der nogle af jer læsere, der også var til Cirkus summarum 2016? Og hvad syntes I?

Cirkus summarum 2016 er en stor oplevelse for hele familien.