Det er sommer og dermed tid til cirkus. Over hele landet ser man plakater om, at cirkus kommer til byen, festivalpladser bliver fyldt op af det store flotte cirkustelt, de karakteristiske vogne er stillet op, og de mange spændende dyr går rundt, så alle kan komme og få et kig inden forestillingen. Jo, cirkus er noget helt specielt, og det har det altid været for mig – lige siden jeg var barn. Cirkus i 2016 bliver dog lidt anderledes end tidligere, da en af mine absolutte favoritter ikke turnerer rundt i landet med cirkus i 2016. Cirkus Benneweis har valgt at droppe alle forestillinger i år og simpelthen holde pause for at vende tilbage i 2017 med et “nyt og spændende koncept”, som de udtaler. I 2015 overtog tvillingeparret Nadia og Dawid ledelsen af Benneweis efter deres Mor, Diana Benneweis, som mange nok husker. Jeg er spændt på at se, hvad de har fundet ud af næste år, hvor jeg helt sikkert skal i for mit vedkommende Danmarks bedste cirkus igen – Benneweis. Indtil da vil jeg tage rundt og nyde sæsonen for cirkus i 2016, hvor både Arena, Dannebrog og Baldoni er på min liste. Som noget helt nyt vil jeg også tage mine børn med i Cirkus Summarum, som skulle være utrolig underholdende. Der er mange kendte ansigter fra Ramasjang, som jeg (ufrivilligt) bliver indlagt til at se en hel del af, men det jeg personligt glæder mig mest til, er at høre DR Big Bandet, som jeg er helt vild med. Der er masser af dejlige oplevelser at se frem til her i sommer for hele familien, og jeg glæder mig utrolig meget til at opleve alle de forskellige cirkus.

Cirkus i 2016